Wat is Loetje aan de Lageweg

“Loetje aan de Lageweg is dé plek voor inspirerende workshops in Raalte.”


Workshops voor ouder en kind om (weer) lekker in hun vel te zitten. En om meer écht contact met je kind te creëren. Zodat jullie meer geluk, rust en harmonie kunnen ervaren.

“Workshops voor meer geluk, rust en harmonie thuis!”

Bewust geef ik workshops aan ouders, kinderen en ouder en kind samen. Want ik geloof dat als jij lekker in je vel zit, het contact met je kind ook fijner verloopt. En vice versa natuurlijk!


voor ouders

Workshops voor ouders geven veelal inzicht in wat jij kunt doen om lekkerder in je vel te zitten. Door bewustwording ontdek je nog beter wie je bent, welke kwaliteiten jij hebt, wat je wilt en waar je eventueel nog in kan groeien. Ook gaan veel workshops over bewust opvoeden, je kind beter begrijpen en hoe je écht contact met je kind creëert.

Ook levert bewustwording je meer geluk op. Want als je ontdekt wie je werkelijk bent, dan pas kun je weten wat je echt wilt. Zodat jij bewust kunt kiezen wat jou gelukkig maakt!


voor kinderen

Kinderen die lekker in hun vel zitten, laten ook fijn gedrag zien. Dat is prettig voor school en thuis, maar bovenal voor het kind zelf. Kinderen in groepsverband kunnen van elkaar leren en elkaar “mentoren”. Om elkaar zo te stimuleren en te motiveren. Ik leg graag de focus op talent in plaats van tekortkoming. Dit zorgt voor meer veerkracht, zelfvertrouwen en geeft positieve energie aan kinderen.


voor ouder en kind

Ook zijn er workshops waarbij ouder en kind beiden aanwezig zijn. Soms omdat het prettiger is voor het kind, een andere keer omdat het zinvol is om het proces samen te volgen en er thuis mee verder te gaan. Naast dit zijn er ook workshops bewust voor ouder en kind samen om elkaar beter te begrijpen en om een sterkere en fijnere band te creëren.


Benieuwd naar de workshops?


Kleinschalig voor persoonlijke aandacht

Altijd een kleine groep voor veel persoonlijke aandacht.
En van nature creëer ik graag een prettige, veilige sfeer binnen de groep.

Tijdens een workshop doen we soms in 2- of 3-tal een oefening, maar juist vaak ook individuele oefeningen. Met fijne achtergrondmuziek en de rustgevende werking van de natuur, komen jouw eigen oplossingen vaak vanzelf naar boven. Ik heb inmiddels gemerkt dat veel deelnemers deze werkwijze als zeer prettig ervaren. Door zelf aan de slag te gaan, krijgen deelnemers spontaan aha-momenten en gaan vol inzicht en inspiratie naar huis.


Leuk, positief en verrassend

Op een leuke, positieve en verrassende wijze zinvolle workshops geven, dáár word ik blij van!
Zoals de sfeer een positieve boost geven en de focus leggen op talenten, want dat geeft zelfvertrouwen en positieve energie.
Dat jij een zinvolle workshop volgt wat tegelijkertijd voelt als een gezellig uitje is, dát is wat ik via Loetje aan de Lageweg hoop te bereiken. De inspirerende plek in de natuur helpt hierbij!
Wat ik het meeste terugkrijg van deelnemers is de feedback gezellig, leerzaam en inspirerend.
En ik hoop dat jij dat ook zo gaat ervaren!


Innerlijke groei en bewustwording

Verwacht bij mij geen powerpoint, stappenplannen of kant-en-klare oplossingen.
Naar mijn idee werkt dat niet. Omdat elke situatie en elk persoon anders is, geloof ik meer in jouw eigen wijsheid. Veel workshops zijn daarom ook gericht op inzicht krijgen, innerlijke groei en bewustwording, want ik geloof dat jij en je kind daar veel meer baat bij hebben.
Door bewustwording ontdekken wie we in essentie zijn en wat er onbewust nog bij ons leeft (vanuit het verleden). Als wij dit weten en daar iets aan gaan doen, dan groeien wij.
En groeien wij als ouder, dan groeien onze kinderen vaak vanzelf mee!


Van kwast tot Boeddha

Tijdens workshops gebruik ik alleen oefeningen waar ik in geloof én die jou en je kind verder kunnen helpen. Alles wat ik tijdens opleidingen heb geleerd en in mijn (werk)ervaringen hebben geleid tot inzichten en meer geluk, zie je terugkomen in de workshops.

Welke oefening, werkwijze of materiaal we gebruiken, hangt volledig af van de workshop die jij of je kind volgt. Om je een idee te geven waar ik inspiratie uithaal om jou inzicht te geven, hieronder een opsomming.


Waar ik in geloof én wat jou kan gaan helpen voor meer (gezins)geluk;

positieve psychologie – ACT – systemisch coachen en familiesystemen – opstellingen – creatief coachen – beeldende materialen – kracht van het onbewuste – visualisaties – talentgedreven werken – nlp – oosterse wijsheden – omdenken – wijze oude mensen


Benieuwd naar de workshops?


10 gouden tips om een gelukkige moeder te worden? Vul dan je naam en e-mail adres in.